Speech Case za iPad

Što je Speech Case?

Speech Case za iPad Tobii Dynavox tvrtke je uređaj posebno dizajniran za potpomognutu komunikaciju.

Slikovni rezultat za tobii dynavox speech case for ipad

Odlikuje se vrlo jakim zvučnicima, ergonomskim i izdržljivim dizajnom, višestrukim opcijama jamstva te mnogim drugim opcijama – Speech Case i Speech Case Pro nude pouzdano komunikacijsko rješenje za iOS korisnike tako što pretvaraju iPad/iPad Pro* uređaj u spravu za potpomognutu komunikaciju.

*iPad ili iPad Pro nisu uključeni. 

Transformirajte svoj iPad uređaj u spravu za potpomognutu komunikaciju

Ako je vaš omiljeni operacijski sustav iOS, onda imamo pouzdano komunikacijsko rješenje za vas. Speech Case, koji je dizajniran posebno za potpomognutu komunikaciju, izdržljiv je uređaj s iznimno jakim zvukom. Pomoći će vašem iPad uređaju da pokaže svoju svoju moć kako biste vi mogli koristiti potpomognutu komunikaciju na Tobii Dynavox način.

Neke stvari su jednostavno bolje zajedno

Kad su kombinirani, vaš iPad ili iPad Pro i Speech Case rade zajedno kako bi stvorili nikad prije viđeno komunikacijsko rješenje. Speech Case daje korisnicima slobodu da koriste tehnologiju koju već poznaju, roditelji mogu biti mirni znajući da njegove dijete koristi poznat uređaj, a stručnjaci mogu biti sigurni da preporučuju najbolje rješenje za svoje klijente.

Slikovni rezultat za tobii dynavox speech case for ipad

iOs rješenje dizajnirano za potpomognutu komunikaciju

Napravljen baš u svrhu potpomognute komunikacije s izdržljivim, ali i laganim dizajnom kako biste ga mogli nositi bilo gdje sa sobom.

Budite sigurni da će vas se čuti jasno i glasno s moćnim, integriranim, prema sugovorniku okrenutim zvučnicima koji osiguravaju kvalitetu govornog izlaza vašeg iPad uređaja.

Izrađen kako bi se prilagodio vašem životnom stilu. Dolazi s integriranim držačem, naramenicom i stalkom tako da nikad ne morate pristati na kompromis.

Dizajniran kako bi vam omogućio potrebe pristupa s jednom ili dvije sklopke za kontrolu i samostalnost upravljanja vašim iPad uređajem.

Programska rješenja ispunjavaju sve vaše komunikacijske potrebe

Tobii Dynavox nudi lepezu dodatnih komunikacijskih programa za iOs koji će vas susresti na bilo kojem dijelu vašeg komunikacijskog putovanja.

Snap + Core First je ultimativni komunikacijski program baziran na komunikaciji simbolima. Komunikacijske kartice temeljene su na istraživačkim rezultatima te su fokusirane na sistematično uvođenje sržnog vokabulara.

Compass osigurava moćne alate koji vam pomažu da komunicirate baš s onim riječima koje vam u tom trenu trebaju. Dolazi s komunikacijskim karticama prilagođenim za korisnike nakon infarkta ili korisnike s ozljedama mozga.

Snap Scene je aplikacija za učenje jezika bazirana na trenutačnim događajima. Ovaj program pretvara svakodnevne trenutke u prilike za učenje i spontanu komunikaciju.

Accessible Literacy Learning (ALL™) je znanstveno potkrijepljen pristup učenju za početno razvijanje vještina čitanja kod neverbalnih korisnika kojima je potrebna potpomognuta komunikacija.

 

Za više informacija slobodno nam se javite na info@eglas.hr ili nam pošaljite poruku klikom na "Pošaljite upit".